Kniha – Systém přípravy espressa

23/02/2015 10:48:00

Naučná kniha pro všechny baristy, kteří chtějí nabídnout svým zákazníkům opravdovou kvalitu Italského espressa.

200 stran s více než 100 obrázků a ilustrací.
Dvojjazyčná: Italsky a Anglicky.

Podrobný návod obsahující všechna základní pravidla pro přípravu perfektního šálku espressa.

Znalosti celého procesu produkce kávy (druhy - sklizeň – zpracování – přeprava – pražení) jsou kulturním základem, jež si právem zaslouží vejít do povědomí pro přehled takového vynaloženého úsilí.

Tento výtisk je nezbytností v knihovně každého baristy, který upřednostňuje kvalitu, styl a tradici značky “Made in Italy”.

LF se zavázala k podpoře technologií a tradic opravdového “caffè espresso italiano” ve všech zemích světa.

Obdarujte svého přítele nebo kolegu baristu touto knihou. Bude Vám velmi vděčný!