462 uživatelů online
Cappuccino
Káva
28/06/2015
Cappuccino
Cappuccino jako variace vycházející z espressa je italským vynálezem a příležitostí pro baristu, aby se odlišil od ostatních
Mlýnky na kávu a mletí kávy pro různé způsoby její přípravy
Káva
23/02/2015
Mlýnky na kávu a mletí kávy pro různé způsoby její přípravy
Káva je nepochybně nejrozšířenější plodinou na světě, která je určena pro přípravu nápojů: každý den se spotřebovává více než 100 milionů balení kávových zrn
Kniha – Systém přípravy espressa
Káva
23/02/2015
Kniha – Systém přípravy espressa
Naučná kniha pro všechny baristy, kteří chtějí nabídnout svým zákazníkům opravdovou kvalitu Italského espressa
Proces pražení
Káva
16/02/2015
Proces pražení
Proces pražení, kromě toho, že surovou kávu přeměnuje na poživatelnou, také generuje charakteristický aromatický a senzorický profil každé směsi kávy
Produkce a zpracování surové kávy
Káva
09/02/2015
Produkce a zpracování surové kávy
Káva je zemědělský produkt, stejně jako např. víno
Cookies nám pomáhají zlepšovat naše služby. Používáním těchto služeb souhlasíte s použitím cookies. Info